header afbeelding

Make Work Awesome

Happiness @ work Conference

powered by Itzu
#happiness@work - Malle, België
9 Okt 2018

Het pad naar geluk en balans!

Vind jij mensen en cultuur binnen je organisatie ook belangrijker dan strategie, structuur en processen? Dan is Happiness @ Work hét event voor jou! Leer over het 4D lean model en hoe zelfsturing kan leiden tot gelukkige werknemers, meer tijd en betere bedrijfsresultaten.

Wil je ook beter leren organiseren en evolueren naar zelfsturing?
Boek nu je tickets!

Onze topsprekers in de kijker

Deze keynote speakers delen met plezier hun kennis en ervaring tijdens ons event...

Ann Baeke

Schrijfster van "leider zonder masker"

Ann Baeke heeft een rugzak vol managementervaring. Deze ervaring deelt ze graag met iedereen die hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl wil ontwikkelen. Het bedrijfsleven is motiverend en uitdagend, maar tegelijk weet Ann hoe zwaar de prestatiedruk kan zijn. Daarom leert ze je om het allerbeste uit jezelf te halen.

Uur lezing: 09.30 - 10.15

Marc Lammers

Schrijver van "Flow", "Yes! Een crisis", en "Coachen doe je samen"

Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Samen wonnen ze goud en zilver op de Olympische Spelen. Later werd Marc bondscoach van het Belgische herenhockeyteam, waarmee hij in 2013 tot de tweede plaats op het EK hockey en de vijfde plaats op het WK reikte. Niet alleen Marc’s coachingstechnieken op het sportieve vlak zijn innovatief: zijn presentaties en trainingen voor het bedrijfsleven zijn eveneens zeer vernieuwend. Door middel van visuele en interactieve middelen zijn de presentaties levendig en emotioneel. De videovoorbeelden vanuit de praktijk geven een perfecte link tussen sport en bedrijfsleven.

Uur lezing: 10.30 - 11.15

Barbara Linders

Schrijfster van "Lesgeven vanuit je hart"

Barbara Linders is ondernemer in het onderwijs en spreekt over leergeluk: hoe gelukkig zijn leerlingen en studenten eigenlijk op school? Welk cijfer geven zij voor hun leergeluk: geluksgevoel tijdens het leren van nieuwe kennis en vaardigheden op allerlei gebied. Terwijl zij dag in, dag uit beoordeeld worden, wordt naar dit cijfer nooit gevraagd. Ook hun docenten wordt maar weinig gevraagd hoeveel leergeluk zij ervaren: wordt er lesgegeven vanuit het hart, is er genoeg ruimte voor contact met de leerlingen en tijd voor reflectie en bezinning? Het kan niet anders dat in elk klaslokaal elke dag geleerd wordt door leerlingen én docenten, maar waarom staan we nooit stil bij het leergeluk?

Uur lezing: 11.30 - 12.15

Arko Van Brakel

Ondernemer, spreker en dagvoorzitter, medeoprichter van Semco Style Institute

Arko van Brakel is een ondernemer hart en nieren. Hij is gedreven door vernieuwing en innovatie. Zijn missie? Stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als ondernemer en als veelgevraagd adviseur, spreker, dagvoorzitter, trainer en coach. Sinds het voorjaar van 2016 is Arko van Brakel, samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, medeoprichter en Chief Inspiration Officer van het Semco Style Institute.

Uur lezing: 13.30 - 14.15

Elke Geraerts

Schrijfster van "Mentaal Kapitaal" en "Het nieuwe mentaal"

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities bij universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze startte samen met Pia Buysse het bedrijf Better Minds at Work. Daarnaast zetelt Elke in verschillende Raden van Advies, Toezicht en Bestuur. Op deze manier weet ze een sterke brug te slaan tussen psychologie en het bedrijfsleven. Ze vertelt meer over het effect van ons huidige manier van werken op onze hersenen en hoe je burn-outs kan reduceren.

Uur lezing: 14.30 - 15.15

Jos De Blok

Eigenaar van Buurtzorg Nederland

Jos de Blok is zorgondernemer en eigenaar van Buurtzorg Nederland.
Hij maakt zich sterk voor minder regels en meer patiënt in de zorgsector. Hij staat bekend als een 'manager die niet wil managen' en een vernieuwer die gelooft in de kracht van decentrale organisatie: 'Als je medewerkers zelf hun problemen laat oplossen, is de kans dat het goedkomt een stuk groter dan als je dat van boven naar beneden probeert.' zegt hij zelf.

Uur lezing: 15.30 - 16.15

Leo Bormans

Schrijver van bestseller "Geluk"

Leo Bormans reist de wereld rond als “Ambassador of Happiness & Quality of Life”. Hij is schrijver en inspirator. Daarnaast is hij auteur van de internationale bestseller “The World Book of Happiness”.

Uur lezing: 16.30 - 17.30

Programma achtergrond

Programma

08.30 - 09.15 Ontvangst en registratie
09.15 - 09.30 Verwelkoming door Jim Lippens (4DLean) en Erwin Van Waeleghem (Semco Style Institute BeLux)
09.30 - 10.15 Ann Baeke
10.30 - 11.15 Marc Lammers
11.30 - 12.15 Barbara Linders
12.30 - 13.30 Gezonde lunch
13.30 - 14.15 Arko van Brakel
14.30 - 15.15 Elke Geraerts
15.30 - 16.15 Jos De Blok
16.30 - 17.30 Leo Bormans
17.30 - 18.00 Einddebat - Q&A
18.00 - 19.45 Networking

Organisatie van:

Bestel je tickets

De prijzen zijn excl. btw en administratieve kosten.

Onze partners:

Locatie:
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
2390 Malle

Contacteer ons!

© 2018 – Happiness@Work PrivacybeleidCookieverklaring Created by Marbles